Canisa de Brailita

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului
Canisa "de Brailita" -> Despre canisa noastra
Email

Despre canisa noastra.

Sunt Vali Dogaru, proprietarul canisei “de Brailita” aflata in Braila, pe malul sting al Dunarii si SE Romaniei. Ne ocupam de cresterea si selectia cainilor ciobanesc caucazieni cu multa pasiune si credem noi, cu responsabilitate si profesionalism. Inca din copilarie am iubit natura, animalele si in special cainii. Mergind des la expozitiile de profil am intilnit odata caucazianul.

A fost dragoste la prima vedere acum cred ca a fost si destin. M-a cucerit cu aparitia lui impunatoare, cu rusticitatea si caracterul sau “salbatic”. Ulterior am aflat foarte multe lucruri interesante despre aceasta rasa unica, am studiat, analizat si calatorit mult pentru a ma informa si pentru a descoperi calitatile sale. Pentru unii un animal salbatic, imposibil de strunit si apropiat a devenit pentru noi un excelent companion, prieten pe viata si imbatabil gardian.

De treburile canisei ne ocupam doar noi: eu si sotia mea Elena care a fost alaturi de mine la greu si m-a incurajat sa merg mai departe atunci cand credeam ca totul s-a terminat.

Va invitam cu drag sa faceti cunostinta cu cainii nostri si sa va bucurati de magnificul caucazian.

canisa.jpg Canisa1.jpg Canisa2.jpg

 


Avem 47 vizitatori online